Påfyllnad :)

Av hundgodis behövdes. Så det fick bli en plåt torkad blodpudding. MUMS säger Enso!.

Och så enkelt!
Bara skära blodpuddingen i så stora bitar man vill ha. Lägga bitarna på ett bakplåtspapper.
Sedan in med plåten i ugnen på låg värme.. Tills de är så färdiga som man vill ha dem.

Igår körde jag på 100grader och 45min.
Då är det lite lagom mjuka fortfarande på insidan, men hårda på utsidan, så de kladdar inte. PERFA!

Jag sparade lite uppe, resten frös jag in. Så att de håller sig fräscha.
Torkar man dem ännu mer kan man ju förvara dom i en försluten burk - det klarar dem då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0