Första gången på valpkursen!

Då så, har man avklarat första tillfället på valpkursen :)
Det var ungefär 17 deltagare, fördelat på 10 hundar, eller ja valpar.
Enso blir yngst med god marginal, då den som kommer efter är 5 veckor äldre. Äldst var en hund som var närmare året. Men som var omplaceringshund och hade endast varit hos de nya ägarna i 3mån. sådäså!

Kursen kommer vara tio onsdagar framöver, och ca: 1,5 -2 h. varje tillfälle. Och innehållet verkar verkligen bra! Det ska bli spännande. Men nästa gång har jag ju inte hunnit få hem Enso. Vilket är lite synd, för då ska alla andra ha med sina vaplar. Men det blir nog lärorikt ändå, och man kanske får sno till sig lite gos från någon annan ? :)

Men sedan får jag ta med Enso när jag känner att han är redo för det. Så får se när det blir, (ingen brådska). Blir ju att ta det lugnt med honom och köra lite försiktigt bara. Men kan ju vara kul att ta med honom iaf, så får han lite åka bil träning och socialisering iaf.  Det blir nog alla tiders. Valpkursen är ju somsagt mest för min del! hehe.

Imorgon kväll blir det iaf att åka och gosa lite med Enso. Vilket jag längtar till!

Nä, nu ska jag gå och fortsätta sy. Syr fast halkskyddet på fällen. Blir nog bra.Här är en bok och ett häfte som vi fick idag!
Redan läst igenom det gula. Och massa bra information. Elin suger åt sig!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0