Helgen som varit.

Har spenderats med Filip. Han kom ju hem redan i torsdags så då begav Enso och jag oss till Mjölby. :)
På fredagen for vi iväg till Linköping, först till Djurmagasinet (fyra tassar) för att införskaffa balsam till Enso.
Enso följde såklart med till affären, men tyckte att det var lite läskigt att gå in där, vet inte om det var dörrarna? Så när inte mutning räckte fick kan lyftas upp i mattes famn två meter. Sedan ner på golvet i affären, uuuj läskit tyckte Enso först. Men sedan kom det en roliga gubbe som Enso fick hälsa på, så då kändes allt mktmkt bättre! haha ;p.. När vi väl kommit in så skötte han sig exemplariskt, mitt lilla charmtroll.


Detta inhandlades, 149 kr tack sa de! ;p


Efter det for vi vidare mot netonet, där vi minst sagt INTE var ensamna...
Men lite blev det allt införskaffat, ny skrivare och dvd.. + massa smått onödigt.
Och efter det drog vi iväg mot cloetta, på Filips begäran. Han ville fylla upp sitt godisförråd i lumpen. Så hipphopp var även jag lite snask rikare...

På kvällen sen åkte jag och Filip en sväng till hans mormor o morfar, Filles mamma skulle vara Enso vakt.. haha.
Och när vi kom tillbaka så fick vi reda på att Enso var redigt vakthunds material. (eller hur?)..

Filles mamma höll på och baka tacopaj, Enso låg och sov innanför dörren. När det ringde på dörren. Fram pinnar Filles mamma och tittar i kikhålet för att se vem det är. Utanför står två personer som hon inte känner igen. Och vid det här laget så har hon en viftandepåsvansen hund vid sina ben som är nyfiken på vad det döljer sig på andra sidan dörren? kanske några man får pussa lite på tänker Enso. Men Filips mamma tänker, ska jag öppna? hon är kladdig om händerna och är rädd för att Enso ska rymma om hon öppnar dörren. Så hon beslutar sig att inte öppna.. Varpå hon säger till personerna utanför dörren att hon har en hund hos sig och inte vill släppa ut dem till dem, varpå de säger att de inte är farliga och halvspringer därifrån... haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0