Jobb

Tror inte jag behöver skriva mer. Just nu går tiden åt till att jobba, sova, leta lägenhet. & sedan försöker jag gosa med Enso varje stund jag är ledig. Min älskade vovve. Just nu ganska urfällda vovve. Mest pga att matte hjälper till och borstar hela tiden, eller ja. 1 timme varannan kväll..

& bara för att vi köpt en ny kamera. Bjuder jag på några bilder.


Lite kvällsbilder.
& Så avslutar jag med en bild från klubbarp som Therese på klubben tagit När vi var där på tipspromenad i Onsdags.
Här är vi!

Vi är inte helt borta, även om det verkar som det..
Våra dagar består av jobb för min del, slappande för Ensos. Däremmelan massa badand och härliga kvällspromenader. Enso har idag fått en egen liten barnpool att svalka sig i ute i trädgården och till förvåning så tyckte han om den ;d Så han hoppar som en studsboll in och ur.

Träning är det dåligt med och jag tycker faktiskt att värmen är ett giltigt skäl. Lite smträning på kvällskvisten någon gång ibland kan vi stäcka oss till. Men det är ju trots allt semester!

Enso har ioförsig lite att skryta med. Han har gjort hund i hand testet i klass 1 på brukshundklubben två gånger och klarat båda gångerna med fulllpott så en lite bronspins är beställd till min lilla stjärna. Duktig vovve! :)
Provet består av:
stanna kvar i bil
koppel förlighet (vanligt gående och möte av motionär)
Visitation (mun, tass, öron)
Inkallning
gå över en spång
sitt, eller ligg stanna kvar i grupp
godisförbud (gå i löst koppel i ett område med tallrikar med köttbullar på marken som de ej får röra. Bara använda röst kommandon.)


Nu ska jag hoppa in i en dusch, för lite klibbigt är det allt!

OJOJOJ.

Här var det hundra år sedan det skrevs, eller kanske inte hundra.. Men bra många iallafall!
Det är bara bra med oss.. Imorgon fyller Enso 1 år. & det ska firas ordentligt. Han ska få två nya koppelset (med halsband som är extra bra för pälsen), ett av mig och ett av Fille. Jag fick även inhandla ett nytt K9 spraybalsam som han ska få, sedan blir det såklart gottigheter. Så som sig bör när man fyller, alltid lite bra ha grejer och endel roliga! ;d Enso ska förresten få sin ettårs vaccination imorgon också.

Ikväll ska vi åka iväg och titta på en träningstävling i lydnad som hålls i Boxholm.Tänk när du var en sån här liten plutt Enso..

RSS 2.0