Lydnadstävling Linköpings Bk

Är det idag, ursch tänk vad nervösa och förväntansfulla alla de tävlande måste vara.
Gud, kommer Enso och jag klara det en dag? huh.. Det känns ganska långt borta.

Men nu ska det hoppas in i en dusch, äta lite frukost sen slänga in oss i bilen! :)

Regnrusk!

Idag när jag kom hem från jobbet, så hade jag tänkt att ta en promis med Enso och sedan ge hans utseende en omgång. Men vad möts jag av? joo regn! så typiskt!

Dessvärre måste jag nog göra det jag nämde ovan ändå. Roligt eller hur? haha

Vi får hoppas på uppehåll ikväll iallfall när vi ska till klubben...

Träningslängtan

Åh, nu börjar det komma ny inspiration och nya krafter, Enso och jag har haft 1.5 veckas totalt träningsstop. pga att våran relation behövde de ;p haha. Eller snarare jag som behövde få tillbaka tron när Enso inte verkade kunna någonting. Vi tränade så mkt, så att det mot slutet inte var roligt. Eftersom vi traglade bas grejer (tävlingslydnad). 
Så efter mitt depp på brukshundklubben onsdagen för 2 veckor sedan så fick det bli samtal med Marie, som rådde mig till detta. Tur att jag har en som verkligen förstår en och tror på en. Känns underbart. Jag vet ju att han har grunderna så bara att låta dem landa. Så ska vi ta nya krafter nu, nya ideér och sånt. & nu känner jag mig sprudlandes sugen på träning. Så nu ska jag längta riktigt mkt efter kursen på brukshundklubben imorgon kväll.
Men först väntar det en jobbdag imorgon 7.15-15.30. Hårt!
Har jobbat 3 kvällar på raken nu... Så nu ska jag sova snart, snart, snart... ska bara...

Senaste tiden...

Har det inte varit mkt dator tid alls, alltså inte mkt till uppdatering. Det har varit mkt aktiviteter och en hel del jobbande. Vi har haft det mysigt och busat ute i det vackra vädret mycket. Enso har även badat en del, vilket han gillar nu. Trevligt! Det har också tillbringas tid tillsammans med Hanna och Elsa. :) Bra bra!

Jag har även hunnit med att köpa en ny dator, nice! så de så.

Enso har även åkt Cab, superhärligt tycker han! Med säkerhets bälte såklart!

Nu ska vi se om vi kan få fram lite bilder! :)


Fille chaffis, Johan passagerare fram. Enso & jag bak. :) mysiiigt!

Bus med Elsa..


Bus med Elsa..


Bad, Enso, Elsa och Rita.

Solsken

Nu ska jag ut i solen och lapa åt mig lite strålar, super varmt idag.
Sedan blir det genomborsting på pälsmonstret. Härligt!


Wille frisering.


före...Efter...

Mycket som händer,

Igår kväll var vi iväg till Vadstena på stadspromenad, med fortsättningskursen från brukshundsklubben. Blev en härlig promenad. Flera hundar badade, men Enso den lilla krukan ville knappt dricka. :p Efter en låång promenad så avslutades det hela med smarrig glass. HärligtHärligt!

Idag så tog vi en rejäl sovmorgon, sedan var det dags för att ta en rejäl morgon promenad och sträcka ut benen. Vi lade in en liten vila mitt i. Vi satte oss ner på cykelbanan och gosade. Med bilarna som susade förbi i ryggen. Bra passivitetsträning, hejja oss!

Sedan på eftermiddagen kom Hanna och Elsa hit, brud sällskap till oss båda! Hanna är lika gammal som mig, och Elsa är en 9 mån. bodercollie tjej.  Enso och hon busade ikapp i trädgården en bra stund. Sedan Fikade vi lite, hundarna fick också lite smarrigt att tugga på. Sedan skjutsade jag hem den, vi lämna Elsa och så for Hanna och jag in till Ikea & maxi. Handlade lite hundgrejer och ljus. hehe. Samt lite annat smått och gott. Supertrevligt! För både mattar och vovvar.

Nu ska jag plocka iordning lite här, sedan blir det nog att krypa ner i sängen med härliga hundtidningen som dimpte ner i brevlådan för någon vecka sedan, men dock har glömts bort. Sådeså!

Imorgon jobbar jag kväll så ska nog hinna med en lite uppdatering innan. Tror jag fick någon bild från hundpromenaden igår som fastnade i kameran. Så det kanske dyker upp någon bild! :)

RSS 2.0