Besök hos valparna!

Idag efter jobbet bar det av, :) 4aug.Idag för första gången när vi varit där så regnade det inte, så vi kunde vara ute! Det var skönt. Valparna hade växt till sig ännu mer, fast det bara var 1½ vecka sedan jag var där. Så fort det går! Fast jag tycker att det är positivt att veckorna går fort för det innebär att det snart bara är tre veckor kvar tills jag får ta med mig lilla Enso hem. Så spännande!

Jag skulle ju egentligen åkt själv och hälsat på, men slutade med att hela familjen fick följa med. De är sugna allihopa. :)
Synd om filip bara som inte kunde följa med fast han så gärna velat. Så därför ska jag uppdatera med lite bilder så att han får lite känsla iallafall! <3

Fast vi bara skulle stanna en liten stund ute hos valparna så flög tiden iväg och vips så blev det en timme (fast jag hade lovat att vi skulle bara ta en liiten titt. Men så himla lätt att fastna). Valparna lekte och stojjade, hoppade och nafsade. Och tillslut blev de så trötta så att de somnade som kubbade sälar.

Får se, det blir nog ett besök till iallafall innan han får komma hem. Tänkte ta med mig en filt, som kan stanna där. Så att han har något som luktar mamma&syskon med sig hem.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0