Aktivitetsförmiddag på klubbarp!

Efter lite velande, så begav vi oss iväg!  Vilket var ett väldigt bra val, eftersom det var jätteroligt!
Idag var det ationwalk på schemat. Så vi gick en bana i skogen och tränade på olika saker..

Vid ett ställe så låg det massa saker utspridda som de fick gå och nosa på och även äta om de hittade de, bla skinkost, banan, pepparkaka, skinka, leksaker, filtar, dockor, ja allt möjligt. Det gick bra och Enso kunde koncentrera sig på det fast att det gick omkring massa lekkamrater som man korsade hela tiden. Bra!

Sedan så fick vi köra lite skogsagility, hundarna skulle över, under, balansera och slalom medhjälp av det som fanns i skogen. Enso hoppas över en stock, sprang under ett fallet träd, slalom mellan träd och hoppade upp med alla tassar och balanerade på en stubbe. Bra träning :)

Sedan var det sitt,ligg,stå..
Efter det sitt,ligg,stå stannakvar! och man gick iväg och rundade träd. Superbra övning. Och duktigt av alla hundar att hålla fokus på sin egen matte/husse, när det var fullt av andra hundar och hussar och mattar utspridda (fast ganska nära).. Super! Och jag blev så lycklig när Enso klarade stå stanna kvar.. För han brukar alltid vilja sätta sig annars.. WIE ;d och han stack inte iväg och letade upp lekkompis. Stolt över min lilla fis!!! :) (Måste tillägga att alla tyckte att han var duktig, ja han är duktig!) Vi fick även öva på att de satt stilla och man gick ut kopplets längd och sedan vevade hopprep med det. Och hunden skulle sitta kvar! :) Jätte bra övningar.

Det var även godisletande i träd (högt upp) och balandgående på stock och gå på en vält stege (fast i trä). Både stocken och stegen var första gången Enso gick , men med lite pushning så gick det!


Jätte bra att de har de här aktivitetsförmiddagarna tycker jag, nu på hösten när det inte är så mkt kurser. Och så kan man komma när man själv vill. Och det är verkligen uppstyrt med instruktör och grejer! KANON!

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad lyxigt med aktivitetsförmiddagar! Och vad duktiga ni är!

2009-11-19 @ 14:24:45
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Carina

Vad kul det lät. Vill oxå gå aktivitetsförmiddag. Konstigt att allt som är intressant alltid finns på andra orter aldrig där man bor :-(

2009-11-19 @ 19:13:33
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0