Tisdagkväll,

Vi drog iväg en sväng till Mjölby, till Hundbutiken "Tassa in", för att köpa lite smaskigheter till Enso. Enso skötte sig jättebra i affären och det var nog en stolt "mormor" som fick hålla i kopplet medans jag plockade ihop lite smått och gott.

Sedan åkte vi en tur till skogen på vägen hem. Så enso fick hoppa och skutta lite. (träna upp muskelaturen ;) ) hehe.

Men jag med min vanliga klantighet idag, skulle ju såklart kliva ner med foten i ett hål, ramla omkull och vricka till den. Fast dt var inte samma ben som jag tidigare slog i idag, så nu sitter det en matte här med ont i båda benen. Skönt, eller inte!


inköpen!
Och Enso fick kvällen till ära smaka på grisörat, och det smakade väll sådär tyckte han :/
Istället så gnällde han tills jag tog fram kokosnöt, Hahah.
den mannen!

Men nu ligar han och sussar nedanför trappan (så han har ena ögat på mig) Så fort jag rör han så skäller han till. Måste ju ha matte inom synhåll.Nu ska jag se lite på tv, sen blir det en dusch.
Och så ska det bäddas rent i sängen.


Hur ofta bäddar ni rent i era sängar?


Kommentarer
Postat av: Trican

Sådana där små kex ttycker Tila om och jag tycker att de luktar fantastiskt, vanilj eller något.

Jag bäddar rent i sängen väldiigt ofta. Tycker lakan är skiitäckligt. Hade jag fått för sambon hade jag nog bytt lakan varje dag (man han tycker att jag börjar bli manisk)...SÅ din uppfödare rekomenderar Doggy, det gjorde min låtsaspappa också han hade Lhasa Apsos hundar innan, de är också långpälshundar ju så det fungerade på dem och höll deras pälsar fina. Varför bytte du?

2009-10-07 @ 07:46:12
URL: http://www.metrobloggen.se/tila
Postat av: Trican

Hmm, till min hund då verkar det finnas två tilläggsklubbar, sphk (svenska polarhundsklubben) och sphk för samojed. Hmm jag blir inte klok på det där. Men ett tillägg kostade typ 300 kronor utöver skk:s avgift. Jag vet inte om 1000:- om året lockar mej:S

2009-10-07 @ 07:49:42
URL: http://www.metrobloggen.se/tila
Postat av: Carina

hehe tala om maximal otur för dig igår. Hoppas du inte råkar ut för något idag... Enzos svans är oxå lite mörk och så har han kvar två små mörka fläckar på ryggen men annars ljusnar han. Han var nästan svart när han föddes. Ha en underbar dag idag, kram

2009-10-07 @ 11:17:07
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Trican

Du tycker du om pepparkakor?? Hihi, jag surfade runt lite och hittade den här, passar dej eller vad?? http://www.tradera.com/kakform--COLLIE-HUND-10cm-pepparkaksform--auktion_99832946Kram

2009-10-07 @ 15:40:18
URL: http://www.metrobloggen.se/tila
Postat av: Trican

Ja, och jag tror seriöst att det är dyrare för oss med renrashundar.

2009-10-07 @ 16:14:47
URL: http://www.metrobloggen.se/tila
Postat av: Trican

Vi köpte sådana "knutben" till Tila och första gången låg hon jättelänge med det och tuggade. Synd att inte Enso tyckte om det. Men du, grisöron sägs att de är för salta egentligen, så Tila kommer absolut inte få det av mej.

2009-10-07 @ 16:22:00
URL: http://www.metrobloggen.se/tila
Postat av: Trican

Varsegod:) Jag försöker hitta en samojed, men ramlade över colliehunden, kom genast att tänka på dej:).. Du bara måste baka sådana kakor ju:P

2009-10-07 @ 17:08:22
URL: http://www.metrobloggen.se/tila
Postat av: Trican

Nae, jag har inget emot blandraser heller, men ofta så tycker jag att det har gått för långt med avlen där. De blandar så konstiga raser med varandra osv.

Jag tvekade inte heller med mitt val av renrasig:)

2009-10-07 @ 17:10:27
URL: http://www.metrobloggen.se/tila

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0