Tingsgatan 9

Dit bär det iväg... Eller håller på och bär det gör vi.
vi flyttar in offeciellt 1 september.. Men Fille & hans pappa håller på och ska tapetsera i vardagsrummet nu. De andra får vi hålla till tåls med.. :)

Det är en 2:a på andra våningen.. 59kvadrat.
Det blir nog kalas. :)

Så det är många järn i elden nu. Jag jobbar en massa, samtidigt som jag ska förbereda mig på att plugga till hösten. Fille söker jobb.. & däremellan så ägnas tiden till älsklingsenso. underbara hund!

Kommentarer
Postat av: Elons matte

Hej Elin !

jag anmälde mig till inofficiella utställningen för länge sedan. På bladet som jag fick på drive-in-utställningen, så står det att man kan hitta mer information på deras hemsida, men där står bara information från äldre utställningar. Tog dock mailadressen om du vill maila dem: sport@sharpman.se

Anmälningsavgift är 150:- Det är två domare som har flera grupper vardera. Det står ingen sista anmälningsdag på lappen, så jag vet inte tyvärr. men maila och se. Hör gärna av dig och säg vad de säger, ifall någonmer frågar. Mvh Carola med Elon

2010-08-13 @ 22:21:04
URL: http://cockernelon.wordpress.com
Postat av: Carina

Vad skoj med ny lägenhet. Alltid kul att flytta :-) ha en bra helg

2010-08-13 @ 22:41:15
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Elons matte

Har ni flyttat in nu ?

2010-09-02 @ 21:38:50
URL: http://cockernelon.wordpress.com
Postat av: Ann-Sofie

Hej! Jag har ett trimbord från Häromi, art nr 2344 (om du vill kolla) och det är 85x60cm och har en höjd på ca 84cm. Det passar bra för mina... Schack får t o m plats, fast han är rätt så stor :-)

2010-09-23 @ 21:54:38
URL: http://collieforever.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Yes! Trimbord är hemskt pratiskt, till allt. Jag klipper klorna, trimmar, kammar, går igenom hunden på den. De gånger jag behövt fixa sår, (några gånger har de rivit sig i skogen i tassarna ex) så har det varit guld värt att kunna lyfta upp hunden på bordet och rengöra och "plåstra om". De är rätt dyra men jag måste ändå säga att det är värt. Det jag har är väldigt slitstarkt och stabilt. Lite tungt är det men det går att montera hjul om man vill (har dock ej gjort det än) så man kan dra den som en kärra ex om man vill ha med den på utställning.

2010-09-24 @ 14:20:14
URL: http://collieforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0