Aktivitetsförmiddag på klubbarp

Fasiken blivit mkt farande dit nu på sista tiden, både i tisdags, igår och & idag. Men socialträning och en trätt valp gillar vi ;d Jag har även bett 3 stycken främmande att visitera tänderna hos Enso, Utställningsträning here we come!

Enso har inga problem med att man får titta i munnen på honom, men grejen är bara att han tror att man ska busa med honom, även om han står fint uppställd innan. Menmen, det växer nog bort!

Förövrigt så var det Friskvård på schemat idag, Det gicks igenom konditionsträning, styrketräning, stretching och massage. Vi fick även utöva konditionsträning, vilket innebar att vi sprang på en grusväg allihoppa på led i intervaller med trav och galopp. Vilket alltså var jobbigt både för hund och mattar kan jag lova, mattarna flåsade nog mer... Men man sprang alltså en bit på vägen, sedan vände man och sprang tillbaka vilket även innebar att man mötte hundar m. förare på denna smala väg nästintill hela tiden när man sprang. Hårdträning för Enso! men det gick allt bra!

Nu ligger han och sussar som en stock! :)

Kommentarer
Postat av: Carina

Lite som Enzo, tror alla leker med honom bara de tittar på honom. Bra med träning, kan man aldrig få för mycket av.

2010-01-14 @ 19:42:58
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0