Härliga höst! , ohärliga juridik.

Idag började vi juridik kursen, spännande! Roligt faktisikt. Känns dock ganska långt bort att vi ska bli så duktiga, inom detta område också. Att vi ska kunna det som berör oss, lika bra som en riktig jurist. Men tiden får utvisa!

Men denna kurs gjorde ju också att jag fick bege mig på jakt efter lagboken, hade intre riktigt snappat upp att vi skulle behöva ha den, men om man inte vill dra ut hela lagboken från internet så är det bra att skaffa den. Så när jag kom hem begav jag mig med Enso ner mot centrum och bokaffären som mål. För klart måste alla bokaffärer ha en lagbok? det trodde iallfall jag.. Men ikke! Åh så sur jag blev.

Tur att jag hade Enso med mig och att vi fick en härlig promenad, med lite härliga bilder. & framförallt liet härlig träning. Som sitt-ligg-stå (stanna såklart). På parkbänkar, upp på scenen som var på torget och även upp på några små cementfigurer som fanns på torget. Duktig vovve!

Jag har tvättstugan idag, så det är fullt upp. Dags att bege mig igen ner i källaren.
Man får kondis av att springa i trapporna iallfall :) Så det är väll något positivt, samt nytvättade kläder såklart.
Men tid det tar det..

Tur att Fille är duktig och bjöd på en dundergod middag så man fick lite energi igen. Nu ska jag hugga tag i resten av tvätten, sedan blir det prominix med Enso & efter det, lite mys med min älskling i tv soffan om jag har tur.. :)   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0