En eller två.. Det är frågan

En eller två hundar? ska en lite valpplutt få flytta in hos oss.. Eller ska vi vara nöjda med Enso? han är ju perfekt och självklart är vi nöjda med honom. Men två blir ju dubbelt av det goda? eller..

Ni förstår att det är lätt att skriva hemtenta när man bara tänker på små gosiga saker...

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Ja det är frågan. Jag är ju dock lite partisk i denna fråga... men jag upplevde inte så stor skillnad mellan 1 och 2. Faktiskt lite mer en lättnad på sitt sätt- Schack behövde aldrig vara ensam hemma och hade alltid någon att leka med ute (mindre jobb för mig!). Tredje då blev det mer jobb, koppelpromenader och hålla koll på tre när man är ute är lite svårare... åtminstone innan man vänjer sig. Men det är ju också trippel lycka... :-D Skulle gärna ha en till men har inte tid just nu.

2011-02-18 @ 11:12:41
URL: http://collieforever.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Det är klart det är ett stort beslut att köpa en till hund och det är viktigt att tänka igenom det. Jag tänkte på Kisen och funderade varje dag efter att jag hämtat hem Schack (1 månad) men jag kunde inte glömma den blå lilla valpen :-) Klart det var diskussioner hemma men i slutändan gick jag på magkänslan mer än på förnuftet :-) Från noll till två små valpar på 1 månad, omställning men till det bättre! Jag tror inte Schack blivit mer olydig med Kisen, eller Texas med de två övriga... Jag har alltid varit noga med att träna dem separat och ha egen tid med var och en, kanske har jag sluppit lite problem iaf tack vare det.Låter precis som mina bekymmer... Vi kan starta en facebookgrupp, "plocka bort apporten" ;-))

2011-02-18 @ 18:15:22
URL: http://collieforever.blogg.se/
Postat av: Anonym

mycke mera jobb med två hundar men mysigt med :)

2011-02-19 @ 15:37:46
URL: http://grodbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0