Livstecken!

Hej igen!
Kände att jag var tvungen att visa ett litet livstecken ifrån oss..

Det har varit ett par jobbiga veckor som har passerat.
Valpen som vi hade bestämt oss för visade sig ha en missbildning i strupen/magsäcken. Han har varit pigg och fräsch hela tiden, förutom att han ibland kräks lite när han ätit. Vilket blev ännu mer påtagligt när valparna övergick till mer fast föda. Trots detta kändes det som något som växer bort.. Då det blev bättre & bättre.. Men för säkerhetsskull så fick han genomgå en kontraströntgen där en ganska omfattande missbildning upptäcktes. Trots detta visste dem inte om det skulle "växa bort" (växa med kroppen), eller om det behövdes operation och isåfall räckte det med en?.. Det var många oklarheter, vilket ledde till en otroligt jobbig situation. Efter ytterligare samråd med veterinär så fick han somna in i torsdags. :/

Det blev som ett slag i magen, när man väl bestämt sig. Bädd hade rotats fram, matskålar uppställda, bilen anpassats till två fybenta... osv.


Men, det kommer nya tillfällen. & Enso är busigare än någonsin, all lydnad verkar ha försvunnit under vintern (nja, mycket av den iallafall). Så det är bara att gripa tag med hårdhandskarna i det nu och köra stenhårt. Den lilla gnistan i livet ska bara återfinna sig, både för mig och Enso tror jag.

Enso har nämligen drabbats av någon lurig maginfluensa, som har pågått nästan en vecka nu. Det blev bättre, & sen kom ett rejält bakslag. Men nu är det på bättringsvägen igen! Ris & fisk diet är det som gäller.


Kommentarer
Postat av: linda & azi

åh shit, vad tråkigt! :/ så avstår ni valpen och söker vidare eller...?

2011-03-28 @ 21:27:30
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Vad tråkigt att det inte gick med valpen... :/ Kanske låter hemskt i sorgen att säga men det kommer säkert snart en ny chans att hitta en liten en :-)

2011-04-05 @ 19:40:06
URL: http://collieforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0